Prinși în flagrant cu pește comercializat ilegal

247
Prinși în flagrant cu pește comercializat ilegal - prinsiinflagrant-1578945464.jpg

Articole de la același autor

Ieri dimineață, polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au pus în aplicare, un număr de cinci mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Făcăeni și Bordușani din județul Ialomița, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict. La fața locului, au fost ridicate în vederea confiscării zece kilograme de icre negre, trei kilograme de morun, două motoare de barcă, 2.500 de metri de plasă monofilament, 80 de kilograme de pește din specia somn și suma de 1.300 de lei.


Două persoane au fost depistate în flagrant delict, pe raza localității Bordușani, în timp ce ar fi cumpărat două borcane cu icre negre contra sumei de 1.300 lei de la un bărbat, de 36 de ani, din aceeași localitate.


În urma acțiunii, polițiștii au efectuat perchezițiile  respective. 


Potrivit oamenilor legii, valoarea icrelor negre este de aproximativ 10.000 de euro, iar valoarea totală a bunurilor confiscate este de peste 78.000 de lei. Ca urmare, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de comercializare ilegală a sturionilor capturați pe teritoriul României din habitatele piscicole naturale, precum și a produselor și subproduselor obținute din aceștia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 24 Decembrie 2019
Stire din Eveniment : Percheziții la braconierii de pește
Pagina a fost generata in 0.6195 secunde