Prinși în flagrant la furat de capace metalice

272
3
Prinși în flagrant la furat de capace metalice - capacecanalizare1348083796135350-1353534063.jpg
Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Mangalia au depistat în flagrant mai mulți bărbați care furau capace metalice de la gurile de vizitare aparținând unei rețele de telefonie. 

Mașina cu care au încercat să fugă a fost blocată în trafic, polițiștii reușind să identifice trei bărbați din localitate, cu vârste de 38 și 39 de ani. În portbagajul mașinii, au fost găsite două capace metalice de la gurile de vizitare, dar și două leviere metalice, două perechi de mănuși, un bomfaier și alte unelte folosite pentru furt. 

Oamenii legii le-au întocmit dosar penal celor trei bărbați pentru furt calificat, fiind cercetați în stare de libertate.

Comentează știrea

Sergiu
22 noiembrie 2012
persistente in greseli

Judecarea astora in libertate,da posibilitatea continuarii furturilor,atenueaza efectul psihologic al primei arestari,incurajeaza tupeul hotilor si sporeste lipsa de incredere a oamenilor normali in cei ce aplica legea. E deja de notorietate ca manifestanti care au avut curajul sa-si ceara drepturi legitime,au avut parte de mult mai multa duritate din partea ,,organelor'' decat interlopii.Mai stii,poate ca de fapt interlopii sunt cei agreeati iar restul trebuie sa sufere si sa rabde dracului,ca spre asta se indreapta tara asta cam de multisor...

cici
22 noiembrie 2012
Cum se poate

JUDECI PE CINEVA IN STARE DE LIBERTATE DACA NU AI DOVEZI SUFICIENTE DAR CAND IL PRINZI ASUPRA FAPTULUI CE DOVADA MAI BUNA E. DIN CAUZA ASTA JUSTITIA NU ESTE CREDIBILA CA JUDECA CU DOUA UNITATI DE MASURA.SAU ESTE PARTINITOARE.

Nr.001
22 noiembrie 2012
Idem

Pe aia din Techirghiol care fura idem, cine si cand ii prinde ???? sau platim degeaba salariile politailor ? sau mai bine ar desfiinta naibii centrele de colectare si se va termina cu furtul fierului si altele....calea ferata, cabluri etc

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Furau capace metalice
Pagina a fost generata in 0.3771 secunde