Prinși la furat din conducte petroliere

424
Prinși la furat din conducte petroliere - 8c2c805435e943ad690a82fb78cf5a7d.jpg
Șapte persoane au fost prinse de patrulele Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Constanța, în noaptea de miercuri spre joi, pe malul stâng al Canalului Poarta Albă - Midia Năvodari, la furat din conducte petroliere.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Constanța, maior Sorin Trancă, la vederea jandarmilor, persoanele suspecte, aflate în apropierea a două autoturisme, au încercat să fugă cu ajutorul mașinilor, dar au fost blocate de trei echipaje care au fost chemate în ajutor. Din cele două autoturisme au coborât șase persoane, care au spus că au venit pe malul canalului, pentru a pescui.
În urma verificărilor, în cele două mașini au fost descoperite mai multe unelte și dispozitive de cuplare, un furtun, o bormașină, robineți și alte dispozitive.
Mai mult, în imediata apropiere, jandarmii au găsit și o instalație artizanală folosită la sustragerea produselor petroliere, montată pe conducta de transport țiței a Petromar, iar lângă instalație a fost somată și oprită o a șaptea persoană.
Cei în cauză au fost conduși la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța pentru continuarea verificărilor, existând suspiciunea comiterii faptei de furt și distrugere.
Ulterior, au fost predați Poliției Poarta Albă, pentru continuarea cercetărilor. Este vorba de Saisuf Asan, de 18 ani, din Ovidiu, Petru Valentin, de 23 de ani, Poarta Albă, Marian Bărbulescu, de 31 de ani, din Murfatlar; Alexandru Cazacu, de 18 ani, din Ovidiu, Florin Grecu, de 25 de ani, din Valea Dacilor; Nicolae Ivan, de 27 de ani, din Ovidiu și Paul Planenaț, de 29 de ani, din Murfatlar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8389 secunde