Probele prelevate fetița ucisă aparțin olandezului. INTERPOL a confirmat decesul lui

197
Probele prelevate fetița ucisă aparțin olandezului. INTERPOL a confirmat decesul lui - fotojet24503185000-1569523496.jpg

Articole recomandate

Probele prelevate de la locul în care Adriana, fetița violată și ucisă în Dâmbovița, aparțin cetățeanului olandez, a anunțat Parchetul General. Totodată, INTERPOL a confirmat decesul lui Johannes Visscher.

Între timp, fetița de 11 ani din Dâmbovița a fost condusă joi pe ultimul drum. Familia și prietenii și-au luat adio acum de la ea. Slujba a fost ținută de șapte preoți.

"În cursul zilei de astăzi, 26 septembrie 2019, procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au primit rezultatele primelor determinări genetice efectuate în cauza Gura Șuții privind uciderea unei minore, iar acestea indică faptul că probele biologice prelevate cu ocazia cercetărilor la fața locului aparțin persoanei de cetățenie olandeză suspectată de săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, agresiune sexuală și omor calificat", informează Biroul de presă al Parchetului General într-un comunicat de presă.

Totodată, reprezentanții Parchetului General au anunțat că INTERPOL (organizația internațională de cooperare polițienească) a confirmat decesul suspectului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8377 secunde