Concurs Problemele sensului unic din centrul Constanței, rezolvate din mers

308

Articole de la același autor

Au trecut deja câteva zile de când strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis au intrat în regim de sens unic. Dacă în primele zile, șoferii se cam poticneau, iar autoritățile au tot experimentat metode de parcare, în aceste zile circulația a fost mai fluentă, deși, pe strada Mircea cel Bătrân, aglomerația rămâne. Probleme se înregistrează, în continuare, în zona Miga, unde, din trei benzi de circulație (pe bulevardul Tomis) trebuie să se treacă pe două.
Contactat, ieri, de ziarul "Cuget Liber", comisar șef Constantin Dancu, șeful Serviciului Poliției Rutiere Constanța, ne-a declarat că "din datele și semnalele pe care le am, în zonă se circulă mult mai bine. Să știți că reclamații nu am primit, ci doar felicitări. În ceea ce privește aglomerația de la Miga, această problemă o vom rezolva doar din marcaje. Oricum, cel puțin și săptămâna viitoare, atât efective ale Serviciului Poliției Rutiere, cât și ale Poliției Comunitare, vor fi angrenate în supravegherea situației în zona respectivă".
Din data de 10 martie, pe bulevardul Tomis, între Capitol și Primărie se circulă pe un singur sens, fiind amenajate trei benzi de circulație. La fel se circulă și pe str. Mircea cel Bătrân, de la intersecția cu bd. Ferdinand până la Capitol, și într-o parte, și-ntr-alta amenajându-se parcările aferente.
Potrivit estimărilor Primăriei Constanța, este vorba de crearea a 305 locuri de parcare.
Investiția s-a ridicat la aproximativ 80.000 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4988 secunde