Concurs Procesele lui Zanfir Iorguș și Gheorghiță Corbu cu CJC au fost strămutate la Galați și Călărași

418

Articole de la același autor

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au admis ca întemeiată cererea de strămutare a procesului dintre Consiliul Județean Constanța și pedelistul Gheorghiță Corbu, formulată de reprezentanții CJC. Dosarul va fi trimis Tribunalului Galați, noua instanță competentă să judece cauza.
Reprezentanții CJC au solicitat strămutarea proceselor pe care pedeliștii Zanfir Iorguș și Gheorghiță Corbu le-au intentat Consiliului acuzând invalidarea lor în funcțiile de consilieri. Invalidarea lui Corbu a avut loc pe 23 iunie, la ședința de constituire a CJC, fără să existe o motivare în acest sens.
Situația s-a repetat și în cazul fostului lider de la acel moment al Organizației Județene a PD-L Constanța, Ion Popescu.
Înalta Curte de Casație și Justiție a admis cererea de strămutare formulată de repre-zentanții CJC și a desemnat Tribunalul Călărași drept instanța competentă să soluționeze contestația la legea electorală, menținând actele care deja s-au efectuat la Constanța.
Fostul lider interimar al Organizației Județene a PD-L Constanța a dat în judecată CJC pentru nevalidarea mandatului de consilier județean în ședința de constituire a Consiliului Județean Constanța, care a avut loc pe 23 iunie.
Dosarul va fi trimis pe rolul Tribunalului Călărași, unde se va stabili primul termen de judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.155 secunde