Concurs Procesul lui Blenis și Niculescu a reînceput la Curtea de Apel

552

Articole recomandate

Ieri, în fața instanței Curții de Apel Constanța avocații inculpaților Ștefan Niculescu și Shyti Blenis - condamnați la detenție pe viață pentru că i-ar fi ucis pe membrii familiei Ion, respectiv soții Alexandru și Lucreția și fiica minoră Amalia - Victoria, de opt ani, după care au îngropat cele trei cadavre au solicitat o serie de probe în apărare, care să fie luate în considerare la judecarea apelului.
Avocatul lui Blenis a cerut, printre altele, audierea mai multor martori cu identitate protejată și efectuarea unei expertize neuropsihiatrice în ceea ce îl privește pe Blenis. Avocatul acestuia a mai spus instanței că Todri Albion, un alt albanez care ar fi participat la comiterea faptelor, a fost arestat în Albania pentru fapte comise în România și continuate acolo. În cazul lui Niculescu, avocații nu au solicitat decât o caracterizare a inculpatului de la penitenciar, neavând de administrat alte probe în apărare. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 19 noiembrie.
Trupurile soților Ion au fost găsite îngropate în liziera din apropierea localității 23 August, fiind depuse în aceeași groapă unul peste celălalt. Corpul fetiței a fost găsit în pădure la Valu lui Traian.
În privința martorului principal, Todri Albion, anchetatorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru că el ar fi fost constrâns moral, iar ulterior a înlesnit arestarea celor doi principali suspecți ai triplului asasinat.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8631 secunde