Concurs Procesul lui Sali Usein va continua pe latură civilă

468

Articole de la același autor

Ieri, magistrații de la Judecătoria Constanța au amânat procesul în care Doru Aita, Petrică Tomescu și Stila Sarafu sunt acuzați de comiterea infracțiunii de vătămare corporală gravă, iar victimă le-ar fi fost Sali Usein, cel care a decedat în urmă cu doar câteva săptămâni. Procesul a fost amânat în vederea depunerii în instanță a certificatului de deces al victimei și pentru a fi introduși moștenitorii lui Sali Usein în proces. Astfel, procesul va fi continuat pe latură civilă. Următorul termen de judecată a fost stabilit pentru data de 15 aprilie.
Potrivit rechizitoriului, la data de 17 august 2006, Sali Usein a formulat plângere penală la organele de poliție, prin care a solicitat efectuarea de cercetări penale față de Doru Aita, Petrică Tomescu, Florin Sârbu, Ionuț Vanghelici, Stila Sarafu și alte persoane, întrucât, în noaptea de 6 august 2006, în timp ce se afla în localul Cafe-Bar, aparținând lui Doru Aita, a fost lovit și a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 50 - 55 de zile de îngrijiri medicale, potrivit certificatului medico-legal, durată ce a fost prelungită în urma reexaminării medico-legale la 70 de zile de îngrijiri medicale.
După administrarea tuturor probelor, audierea persoanelor implicate și confruntările dintre partea vătămată și martori, s-a dispus trimiterea în judecată doar a lui Aita, Tomescu și Sarafu.
De precizat că, la termenele anterioare, instanța a audiat mai mulți martori, chiar și cu identitate protejată, care au infirmat că în noaptea respectivă ar fi avut vreun conflict între cei patru.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6681 secunde