Procuror nou la DIICOT Constanța

1619
1
Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Constanța vor avea un nou coleg. Este vorba de magistrațul Ionuț Daniel Țucă. Acesta, după ce a fost declarat admis la interviul pentru funcție susținut în cursul lunii trecute, urmează să primească, marți, și acceptul Consiliului Superior al Magistraturii.
În acest sens, pe ordinea de zi din 6 februarie a Secției pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii se află nota Direcției resurse umane și organizare nr. 2471/1154/2012, privind avizarea numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul din 16 - 17 ianuarie 2012.
După ce magistratul Ionuț Țucă va intra "în pâine", DIICOT - Serviciul Teritorial Constanța va avea în componență nouă procurori: Laurențiu Bratosin - șef serviciu, Paul Ardeleanu, Cornelia Dumitrescu, Marius Țucă, Gill-Julien Grigore, Codruța-Diana Drăgușelea, Vasile Bejan și Ioana Ursache.

Comentează știrea

metin cerchez
5 februarie 2012
cum plateste procuratuta chirie lui cusu in vila de pe str avram iancu--bani publici?

de ce tac dna si diicot?sa stea parchetul cu chirie in casa infractor dosar penal incineratorul-rusine mafiei din justitia constanteana-cum au valentin stefan,teodor nita,cristian deliorga averi de milioane euro din salriul de bugetar?magistratii cinstiti cum suporta asta?

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Moarte suspectă la Mangalia
Pagina a fost generata in 2.2645 secunde