Procurorii au probe că ucigașul studentei japoneze este autorul unei alte crime

225
Procurorii au probe că ucigașul studentei japoneze este autorul unei alte crime - 5402838mediafaxfotooctavganea-1347613076.jpg
 Parchetului General au extins cercetările în cazul ucigașului studentei japoneze, Vlad Nicolae, având probe că acesta a violat și ucis în martie 2012 o bătrână de 85 de ani, scrie Agerpres.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului, procurorii au constatat că există indicii temeinice cu privire la comiterea de către Vlad Nicolae a infracțiunii de omor calificat și deosebit de grav.

Agerpres.ro scrie că, din probele administrate a rezultat că, pe 1 martie 2012, în jurul orei 20,30, prin forțarea unei uși de acces, Vlad Nicolae a pătruns în locuința victimei A.A. (persoană în vârstă de 85 de ani, care locuia singură într-o casă din București), după care, prin exercitarea de violențe asupra acesteia, a deposedat-o de mai multe bunuri (bani și alimente) și a întreținut acte sexuale cu aceasta. După agresiune, victima a rămas spitalizată până la data de 14 aprilie, când a decedat.

Inițial, Vlad Nicolae era urmărit penal în acest caz pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

De asemenea, Nicolae Vlad este cercetat și pentru uciderea în august 2012 a unei femei în vârstă de 74 de ani.

Citește mai mult...

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2722 secunde