Procurorul general al Constanței, Elena Vlad, se pensionează

296
Procurorul general al Constanței, Elena Vlad, se pensionează - c83672b405108aa3bccc9e3d6692ba05.jpg
Pe ordinea de zi a ședinței din data de 10 septembrie a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) se află și cererile de pen-sionare ale mai multor procurori constănțeni, printre care și a procurorului general al Constanței, respectiv șeful Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, procuror Elena Vlad.
Membrii CSM vor lua, mâine, în discuție cererea de pensionare a procurorului general Elena Vlad, dar și pe cea a Marlenei Călin, șeful Secției Judiciare, a Mihaelei Șerbu Vlad (cumnata procurorului general Elena Vlad), și a Mădălinei Teodorescu, procuror în cadrul aceluiași parchet.
Trebuie precizat că postul de procuror general rămâne vacant abia după ce, odată trecută solicitarea de pensionare actualului procuror general de CSM, ea este admisă, prin decret, și de către Președinție.
Abia atunci, procurorul general al României va trebui să delege un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care va prelua atribuțiile de procuror șef până la organizarea, în lunile noiembrie - decembrie, a concursului privind postul rămas vacant.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5033 secunde