Profesor de engleză, acuzat de elevi că i-a agresat fizic și verbal. A fost demarată o anchetă

186
Profesor de engleză, acuzat de elevi că i-a agresat fizic și verbal. A fost demarată o anchetă - bataie1455880734-1494519863.jpg

Articole recomandate

Un profesor de engleză de la Școala Gimnazială Vidrasău, județul Mureș, este acuzat că a agresat, în timpul orelor, fizic și verbal, mai mulți elevi, după ce și-ar fi pierdut controlul din cauza că este cardiac, în acest caz fiind alertată Poliția.

Șeful Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Ioan Macarie, a declarat că profesorul de limba engleză, care i-a tras pe elevi de păr și le-a adresat cuvinte triviale, a declarat că regretă faptele și că a avut o atitudine ostilă din cauza problemelor pe care le are cu inima.

"Este vorba de un profesor de limba engleză suplinitor, necalificat, la Școala Gimnazială din Vidrasău, structura Școlii din Ungheni, un profesor care la ora de limba engleză a agresat copiii și fizic și verbal. Pe o fetiță a tras-o de păr. Imediat a fost sesizată Poliția, părinții și consilierul școlar. S-au luat declarații, inclusiv de la acest profesor, care a recunoscut că (n.r. agresiunile s-au petrecut) pe fondul faptului că este cardiac, a recunoscut, și regretă. Într-adevăr se confirmă că a făcut lucruri care nu ar trebui să le facă. Se pare că destul de urât a vorbit cu copiii, i-a tras și de păr. Aștept informare și de la conducerea unității școlare să vedem cât de grav este. A dat declarație că regretă și fapta s-a produs pe fondul faptului că este cardiac", a spus Ioan Macarie, citat de romaniatv.net

În acest caz, școala va constitui o comisie de anchetă și va stabili sancțiunile care se vor lua, iar Poliția va demara cercetări.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9686 secunde