Programul activităților organizate de Ziua Națională a României

254
Programul activităților organizate de Ziua Națională a României - programulactivitatilor-1480348472.jpg
Forțele Navale Române desfășoară o serie de activități premergătoare Zilei Naționale a României, în localitățile în care sunt dislocate unități militare de marină. Astfel, la Cercul Militar Constanța, în perioada 28 noiembrie - 6 decembrie, este organizată o expoziție de carte ce poartă numele de "Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 în Literatura Română". Astăzi, între orele 09.00 - 14.30, la Babadag vor fi organizate vizionări de filme, competiții sportive, expoziții de fotografii și cărți istorice, la Batalionul de Infanterie Marină Babadag.


Pentru data de 1 decembrie sunt planificate a se desfășura ceremonii militare și religioase în toate garnizoanele de marină. Cu acest prilej, vor fi depuse coroane de flori la monumentele Eroilor din Constanța, începând cu ora 09.00, iar la Mangalia, Tulcea, Babadag și Brăila, începând cu ora 10.00. 


Cu ocazia Zilei Naționale a României, Drapelul tricolor va fi arborat în toate unitățile militare de marină, iar la bordul navelor militare maritime și fluviale se va ridica Marele Pavoaz. La festivități vor participa reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, comandanți de mari unități și unități, membri ai asociațiilor și ligilor de marină, cadre militare în rezervă și retragere, oficialități ale administrațiilor locale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4228 secunde