Promovabilitate slabă la examenele pentru obținerea permisului auto

801
4
Promovabilitate slabă la examenele pentru obținerea permisului auto - scoaladesoferi-1313698613.jpg
Se pare că, în situația obținerii permiselor de conducere, lucrurile nu stau nici mai rău, dar nici mai bine decât anul trecut. Dacă, în 2010, până în luna august au fost examinate aproximativ 17.000 de persoane, în 2011, numărul candidaților este cu 1% mai mic - 16.121.
Problemele pentru cei dornici să devină șoferi se ivesc abia atunci când se află față în față cu monitorul, la proba teoretică, iar cea mai grea probă este, bineînțeles, cea practică. În 2010, numărul celor care s-au putut numi șoferi, la sfârșitul școlii, a fost de 9.236, iar în 2011, doar 8.845, cu un procent mai mic, 3%, față de anul precedent.
"Pentru pregătirea slabă a candidaților, consider că vinovați se fac instructorii și școlile de șoferi. Ei sunt cei care, în mod normal, ar trebui să se asigure că persoana care dorește să devină șofer este aptă pentru acest lucru", a precizat comisarul șef Romeo Tecău, șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înma-tricularea Autovehiculelor Constanța.
"Spre deosebire de acum cinci ani, când promovabilitatea era de 17- 18%, s-a simțit totuși o creștere sensibilă a calității pregătirii", a mai adăugat comisarul șef Tecău.

Comentează știrea

LISA
19 august 2011
spaga

normal ca e promovabilitate slaba pe criza asta... din ce in ce mai putini isi permit sa dea spaga. Nenorocitii astia nu te trec daca nu le dai ceva. Mie mi-a zis instructorul in fata ca oricat de bine as conduce nu o sa ma treaca. Ma chinui din aprilie sa iau permisul dar bani nu o sa le dau! poate fac un flagrant :

anonim
19 august 2011
inconstienti

politistii care dau permisul pe spaga sunt niste inconstienti..la fel si instructorii care incurajeaza acest lucru.

mai anonim decat anonimul
19 august 2011
da

sunteti niste incapabili si dati vina pe spaga... daca ii demonstrezi ca tu conduci impecabil, nu are cum sa te pice, dar hai sa dam vina pe politisti ca nu suntem in stare sa luam permisu :)).

eu
19 august 2011
asuma-ti vina!

pentru incompetenta dam vina pe altii. nu suntem atat de verticali sa ne asumam vina, vina care apartine celui ce se considera pilot de curse iar in realitate este un dezastru. observati in trafic acele masini de scoala, cate greseli fac, cat de des incalca legea. cand tu ca instructor auto nu cunosti regulile de circulatie cum poti invata pe altii? cum poti sa precizezi ca se da spaga cand unii sunt catastrofe? verificati cata instructori auto au amenzi de circulatie, o sa va mire! rugati un conducator auto incepator sa va precizeze semnificatia unor indicatoare sau marcaje rutiere si o sa va minunati. priviti-ii in trafic si o sa va speriati? cand nu inveti, nu stii, nu cunosti si esti un dezastru gandeste-te ca stai mai bine ca pieton decat sa-mi pui viata in pericol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8596 secunde