Concurs Proprietarul abatorului improvizat a ajuns după gratii

252

Articole de la același autor

Bărbatul reținut de polițiști după ce a sustras mai multe animale pe care le-a sacrificat într-un abator improvizat de la domiciliul său a ajuns în arestul Poliției.
În cursul zilei de ieri, magistrații de la Judecătoria Medgidia au emis mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 29 de zile, pe numele lui Silviu Zamfirache, în vârstă de 25 de ani, acuzat de furt calificat și violare de domiciliu.
Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 10 spre 11 martie, Zamfirache a intrat fără drept în curtea lui Dumitru Chihaia, de 58 de ani, din comuna Ciocârlia și a mers la grajdul unde acesta ținea vitele.
El a scos din balamale ușa de la grajd și a sustras patru bovine, în valoare de 7.000 de lei. Ulterior, animalele au fost mânate pe câmp, pe o distanță de cinci kilometri, până la domiciliul inculpatului.
Ajuns acolo, Zamfirache a început să le tranșeze pentru a vinde carnea. La scurt timp, după ce au fost alertați de Chihaia că cineva i-a furat animalele, la abatorul impro-vizat de Zamfirache au ajuns și polițiștii, care au descoperit activitatea infracțională a tânărului. Ei au reușit să recupereze doar una dintre bovine, restul fiind deja tranșate.
Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanței de judecată, care a emis mandat de arestare preventivă pentru furt calificat și violare de domiciliu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7197 secunde