Propuși spre arestare după ce au furat cablu de telefonie

309

Articole de la același autor

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și sesizarea Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de Nicu Stancu și Ionuț Ilie pentru furt calificat și față de Viorel Guluș și Ferat Asat pentru complicitate la furt calificat. În aceeași cauză s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și față de Robert Burcină și Gabi Burcină pentru furt calificat, care însă nu au fost găsiți de polițiști.

Oamenii legii spun că în noaptea de 9 mai, cei patru bărbați acuzați de furt au tăiat circa 90 de metri liniari de cablu telefonic din căminul de tragere subteran aferent rețelei de telefonie aparținând persoanei vătămate din Eforie Sud, cablu pe care l-au introdus în saci de rafie și l-au lăsat în interiorul căminului, urmând să revină cu un autoturism pentru a-l transporta.

În acest sens, în data de 11 mai, toți cei șase indivizi s-au deplasat la locul faptei cu un Ford Mondeo unde, în timp ce Viorel Guluș și Ferat Asan așteptau în apropiere, ceilalți inculpați transportau sacii la mașină. "Întrucât la un moment dat au observat un autoturism aparținând unei societăți de pază, au pus provizoriu capacul peste căminul în care se afla inculpatul Nicu Stancu și au plecat cu autoturismul cu care au venit, urmând să revină ulterior după acesta. Inculpatul Nicu Stancu a fost însă depistat de către organele de poliție, cărora le-a declarat traseul parcurs și modalitatea de comitere a faptei. Prejudiciul cauzat persoanei vătămate a fost în cuantum de 6.100 lei", precizează procurorii Parchetului Judecătoriei Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4718 secunde