Prostituată româncă, ucisă în Germania de un imigrant senegalez. Detaliul revoltător al crimei

12689

Articole recomandate

Un senegalez, care a emigrat ilegal în Germania, a ucis și jefuit o prostituată româncă, la două luni după ce ar fi trebuit să fie deportat.



Soueymane Sidiki a fost inculpat pentru crimă de justiția din orașul german Regensburg, după ce senegalezul de 23 de ani și-a recunoscut faptele, relatează Daily Mail.



Senegalezul ar fi trebuit să fie deportat cu 2 luni înainte de a o ucide pe românca de 33 de ani, însă procesul de expulzare a fost întârziat din cauza birocrației. Sidiki locuia într-un cămin pentru solicitanți de azil situat în fața blocului în care era domiciliată românca Lica Luminița.

La anchetă, bărbatul a declarat că un alt azilant i-a spus că "trebuie să bată până lasă inconștiente prostituate și să le fure banii".






Sidiki a mai declarat că s-a dus acasă la Lica Luminița, despre care știa că este prostituată, i-a dat 50 de euro pentru o partidă de sex, după care a sufocat-o cu perna și a strâns-o de gât. După ce și-a luat înapoi banii și a furat mobilul prostituatei, senegalezul a fugit.

Criminalul a fost prins ulterior, într-un centru de imigranți de la granița cu Cehia, fiind depistat după semnalul telefonului victimei.

Soueymane Sidiki a pledat vinovat pentru toate acuzațiile aduse. Verdictul urmează să fie pronunțat pe 22 iunie. Individul riscă închisoare pe viață pentru uciderea româncei, scrie DailyMail, citat de stirileprotv.ro


foto: bild.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9314 secunde