PROTESTUL SE LASĂ CU HAOS / Conflicte între jandarmi și manifestanți

191
PROTESTUL SE LASĂ CU HAOS / Conflicte între jandarmi și manifestanți - 02012321356983282-1485984717.jpg

Articole recomandate

Peste 100.000 de persoane, conform unor surse din Jandarmerie, protestează în Piața Victoriei din Capitală față de deciziile Guvernului în domeniul Justiției. Câțiva protestatari din Piața Victoriei au aruncat petarde către jandarmi. Jandarmeria cere manifestanților să se distanțeze de grupurile de persoane care folosesc materiale pirotehnice.


Într-un comunicat dat publicității imediat după confirmarea incidentelor, Jandarmeria Română face apel la calm, ordine și liniște:


"Facem un apel la calm și la respectarea indicațiilor forțelor de ordine! Violența și folosirea materialelor pirotehnice se situează în afara legii! Rugăm cetățenii care manifestă pașnic să se distanțeze de grupurile de persoane care folosesc materiale pirotehnice și aruncă cu obiecte contondente în direcția jandarmilor. Nu îngreunați intervenția forțelor de ordine pentru restabilirea ordinii publice!"


Câțiva protestatari din Piața Victoriei au aruncat petarde și fumigene către dispozitivul de jandarmi din fața sediului Guvernului, forțele de ordine ripostând cu gaze lacrimogene.

O persoană de 50-60 de ani a leșinat lângă gardul de protecție instalat de jandarmi și a fost preluată pentru îngrijiri medicale.

Majoritatea celor aflați în fața Guvernului au strigat că nu sunt de acord cu folosirea petardelor și a fumigenelor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ACCIDENT RUTIER LA CONSTANȚA. O VICTIMĂ!
Pagina a fost generata in 1.1154 secunde