Proxenet din Cernavodă, reținut de polițiștii constănțeni

1094
1
Proxenet din Cernavodă, reținut de polițiștii constănțeni - proxenet-1499273473.jpg
Florin Gheorghe Răducan, un bărbat din Cernavodă, în vârstă de 28 de ani, a fost reținut de polițiști după ce a fost acuzat de proxenetism. 


În urmă cu două zile, oamenii legii au efectuat o percheziție la domiciliul bărbatului în cauză, suspectat că, în perioada anilor 2008 - 2016, a determinat patru femei să practice prostituția în Spania, Grecia, Germania, Belgia și România, obținând astfel sume de bani. Pe teritoriul județului Constanța, femeile se prostituau pe DN 2A, între Hârșova și Constanța, dar și pe Autostrada Soarelui.
 
Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind escortat și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând ca el să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

sever
6 iulie 2017
bla,bla,bla

MAI SORINE, MAI LASATI STIRILE ASTEA DE CACAT. NU VA ESTE RUSINE SA SCRIETI GENUL ASTA DE ARTICOL, TU SI ALTI COLEGI,CAND IN ZIARUL VOSTRU DE 2 BANI PUBLICATI IN RUBRICA MATRIMONIALA ANUNTURILE PROSTITUATELOR SI MAI MULT, DE MULTE ORI IN ACEST GEN DE ARTICOL SE MAI SI PRECIZEAZA IN CE LOCURI DIN ORAS POTI SA TI-O TRAGI.......IPOCRITI DE CACAT.MESERIA ESTE VECHE SI LIBERA,PRESTARE DE SERVICII. IN PLUS COSTA INFINIT MAI IEFTIN DECAT O NEVASTA CARE ITI IA TOTUL .........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6946 secunde