Proxeneți, ani grei după gratii

423
Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au menținut sentința emisă de judecătorii de la Curtea de Apel Constanța prin care Daniel Ionuț Costin și Maria Dumitru au fost condamnați la nouă, respectiv șapte ani de închisoare pentru comiterea infrcțiunilor de lipsire de libertate, proxenetism și tentativă de omor. Sentința este definitivă.
Potrivit anchetatorilor, cei doi ar fi obligat o adolescentă de 16 ani să se prostitueze în folosul lor, sechestrând-o mai multe zile.
Minora a povestit anchetatorilor, în urmă cu cinci ani, că în timp ce se plimba în zona Gării CFR Constanța a fost acostată de cei doi, care ar fi urcat-o cu forța într-un autoturism condus de un anume Adrian Zugravu și dusă într-un imobil din Mihail Kogălniceanu.
Potrivit procurorilor, cei doi inculpați au obligat-o pe minoră să practice prostituția, sechestrând-o în acea locuință, aducându-i clienți, iar când se opunea era bătută crunt și chiar arsă cu țigara.
Ea a fost găsită în stare gravă, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie 2006, pe un peron al Autogării Sud Constanța, bătută zdravăn și trimisă la Constanța cu un microbuz. Cadrele medicale au constatat că victima avea multiple traumatisme craniene, faciale și toracice, ea fiind internată în Secția Chirurgie I a Spitalului Județean. Daniel Ionuț Costin a fost cercetat în acest dosar și pentru comiterea a două infracțiuni de tentativă de omor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2107 secunde