Purichia a cerut revizuirea dosarului în care a fost condamnat la 4,3 ani de închisoare pentru trafic de droguri

680
Nicolae Purichia, de 40 de ani, din Năvodari, implicat în dosarul "Bamburic", este o cunoștință veche a procurorilor constănțeni.
El a fost chiar condamnat, definitiv, la pedeapsa de patru ani și trei luni de închisoare, pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri.
În sarcina lui s-a reținut că, la data de 26 iunie 2002, în autoturismul proprietate per-sonală, au fost descoperite aproximativ 250 de comprimate de ecstasy. Din anchetă a mai reieșit că Purichia vindea drogurile prin intermediul unei alte persoane, Radu Petrovici, care a fost prins chiar în timp ce vindea droguri unui ofițer sub acoperire.
Vineri, 12 decembrie, pe rolul Tribunalului Constanța s-a aflat cererea de revizuire a dosarului înaintată de Nicolae Purichia, dar care s-a amânat, din motive obiective.
Totodată, la data de 20 octombrie 2008, Tribunalul Constanța a dispus întreruperea executării pedepsei în ceea ce îl privește pe Purichia, impunându-i anumite condiții pe care trebuie să le respecte.
Se pare că lui îi priește libertatea, pentru că o nouă cerere de întrerupere a pedepsei a fost înregistrată și va avea termen de judecată la data de 21 ianuarie 2009.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7837 secunde