Pușcăria îi mănâncă pentru patru kilograme de bijuteriii

441

Articole de la același autor

Magistrații de la Tribunalul Constanța au dispus condamnarea pe pedepse grele cu închisoarea a doi indivizi care sunt acuzați că au încercat să-l jefuiască pe patronul unei bijuterii din Constanța la data de 29 octombrie 2010.
Judecătorii l-au condamnat pe Nicu Ștefan Ghioc, de 26 de ani, din Ovidiu, la pedeapsa de patru ani și opt luni de închisoare, iar pe Costel Simioneasa, de 23 de ani, din Constanța, la pedeapsa de opt ani și două luni de pușcărie. Ei au de plătit despăgubiri civile față de SC Olgan Express SRL Constanța în valoare de 418.000 lei. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel Constanța.
Anchetatorii spun că, la data de 29 octombrie 2010, în jurul orei 17, la scurt timp după ce angajații unui magazin cu bijuterii, care se află în zona Tomis 3, au închis unitatea, patronul Ecuan Azis a pus patru kilograme de bijuterii într-o geantă și a plecat spre mașina sa. În acele momente el a fost atacat, iar tâlharii au fugit cu geanta plină cu bijuterii. În scurt timp, au fost prinși cei doi și deferiți instanței de judecată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 19 Martie 2011
Stire din Eveniment : Minore "cucerite" de un proxenet
Pagina a fost generata in 1.9505 secunde