Puteți obține cazierul judiciar fără copie xerox a buletinului

648
1
Puteți obține cazierul judiciar fără copie xerox a buletinului - puteti-1472832221.jpg
Continuă procedurile de debirocratizare a instituțiilor publice. Poliția română anunță cetățenii că nu mai este nevoie să aducă o copie xerox de pe cartea de identitate sau să transmită o copie scanată prin e-mail pentru obținerea cazierului judiciar. 


Este suficient să depuneți personal cererea-tip motivată, cu datele complete de stare civilă, la orice ghișeu de Cazier Judiciar, însoțită de actul de identitate și chitanța prin care se face dovada achitării taxei de 10 lei.


Doar în situația în care cererea se depune prin împuternicit, aceasta va fi însoțită de copia actului de identitate a solicitantului, copia actului de iden-titate a împuternicitului și de procura autentificată în condițiile legii. Aceste copii pot fi transmise și prin e-mail la adresele create în acest scop la nivelul fiecărui inspectorat de poliție județean și la Poliția Capitalei.


În cazul în care cazierul judiciar vă este necesar la o instituție din sistemul de ordine publică, îl puteți solicita de la birourile de cazier judiciar ale poliției sau solicitați instituției respective să îl obțină.


Comentează știrea

cetatean
3 septembrie 2016
cazier

Nu sa simplificat nimic.Cererea o cumperi din alta parte de la xerox stai la coada.O completezi in picioare ,platesti taxa la alt ghiseu,stai la coada ,te duci la alt ghiseu depui actele stai la coada .Ce sa simplificat?De ce sa depun o cerere?CNP -ul nu spune totul despre mine?Pot sa vin cu cartea de identitate sa platesc taxa la acelasi ghiseu ma intreba de ce vreau cazier si gata.Asa putem vorbii de simplificare.Ca doar nu vi sa iau cazier ca sa cumpar pepeni!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4741 secunde