Puzderie de șoferi beți și fără permis, pe șoselele din Constanța

253
Puzderie de șoferi beți și fără permis, pe șoselele din Constanța - politia3-1362915793.jpg
Week-end-ul acesta a fost unul plin pentru polițiștii rutieri. În urma acțiunilor desfășurate pe șoselele din județul Constanța au fost întocmite numeroase dosare penale. Ghinioniștii: cei care s-au urcat la volan după ce s-au abțiguit (bineînțeles în cinstea femeilor, după cum s-au justificat o parte dintre ei!) sau fără a se jena că nu sunt posesorii unor permise auto. 

Astfel, printre cei surprinși la volanul unui autoturism, deși consumaseră înainte alcool s-au numărat Adrian Valentin D., 43 de ani, din Constanța, cu o alcoolemie de 1,40 mg/l, Gheorghe Cristian C., de 25 de ani, din Cernavodă, cu o alcoolemie de 0,54 mg/l în aerul expirat, Tudorel I., de 39 de ani, din Medgidia, cu o alcoolemie de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat etc.

De asemenea, au fost întocmite cinci dosare penale pentru cinci șoferi surprinși fără permis auto.

De menționat că, și în această săptămână, polițiștii de la Serviciul Rutier Constanța vor fi pe străzi. La nivel european se desfășoară o acțiuni pe linia verificării portului centurii de siguranță, iar acest aspect va fi controlat și de polițiștii constănțeni. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Martie 2013
Stire din Eveniment : SFATURI de la polițiști pentru elevi
Pagina a fost generata in 0.3808 secunde