Raed Arafat: Cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria vor fi transportaţi, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca

368
Raed Arafat: Cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria vor fi transportaţi, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca - nja5mzi2yznlnzy3njk0mmu1ota2otew-1659781115.jpg

Articole de la același autor

Cinci români răniţi într-un accident în Bulgaria vor fi transportaţi, sâmbătă, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca din Capitală, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, scrie Agerpres. 


"Pentru cei cinci pacienţi care sunt la spitalul din Veliko Târnovo am trimis o echipă de evaluare, care a sosit la 10,50", a spus Arafat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. Echipa s-a deplasat cu elicopterul, va prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit, tot la Spitalul Floreasca.


De asemenea, potrivit şefului DSU, încă trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. "Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească", a subliniat Arafat.


Românii au suferit diferite traumatisme, iar unul dintre ei a fost supus unei intervenţii medicale, la spitalul din Bulgaria.


Patru persoane au murit, vineri noaptea, într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, a informat sâmbătă dpa. Naţionalitatea acestora încă nu este identificată, a precizat sursa citată.


Accidentul s-a soldat de asemenea cu opt răniţi, dintre care unul este în stare critică, a anunţat poliţia bulgară.


Autocarul cu 25 de pasageri se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi şoferul acestuia tocmai ieşiseră din maşină şi au supravieţuit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4894 secunde