Raed Arafat: Cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria vor fi transportaţi, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca

208
Raed Arafat: Cinci români răniţi în accidentul din Bulgaria vor fi transportaţi, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca - nja5mzi2yznlnzy3njk0mmu1ota2otew-1659781115.jpg
Cinci români răniţi într-un accident în Bulgaria vor fi transportaţi, sâmbătă, cu elicoptere, la Spitalul Floreasca din Capitală, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, scrie Agerpres. 


"Pentru cei cinci pacienţi care sunt la spitalul din Veliko Târnovo am trimis o echipă de evaluare, care a sosit la 10,50", a spus Arafat, într-o intervenţie telefonică la Digi 24. Echipa s-a deplasat cu elicopterul, va prelua un pacient şi se va întoarce pentru a transporta un al doilea rănit, tot la Spitalul Floreasca.


De asemenea, potrivit şefului DSU, încă trei elicoptere din Craiova, Galaţi şi Constanţa vor prelua câte un rănit român, pentru a-l aduce pentru tratament sau continuarea evaluării medicale. "Toţi vor veni la Spitalul Floreasca, care a fost înştiinţat şi este pregătit să îi primească", a subliniat Arafat.


Românii au suferit diferite traumatisme, iar unul dintre ei a fost supus unei intervenţii medicale, la spitalul din Bulgaria.


Patru persoane au murit, vineri noaptea, într-un accident în care a fost implicat un autocar românesc, lângă Veliko Tîrnovo, în Bulgaria, a informat sâmbătă dpa. Naţionalitatea acestora încă nu este identificată, a precizat sursa citată.


Accidentul s-a soldat de asemenea cu opt răniţi, dintre care unul este în stare critică, a anunţat poliţia bulgară.


Autocarul cu 25 de pasageri se îndrepta spre România, venind de la Istanbul, scrie presa de la Sofia. Vehiculul s-a ciocnit cu un automobil înregistrat în Olanda, parcat pe marginea drumului. Pasagerii şi şoferul acestuia tocmai ieşiseră din maşină şi au supravieţuit.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6655 secunde