Raed Arafat despre SMURD: Dezvoltarea acestui serviciu nu se va opri aici

175
Raed Arafat despre SMURD: Dezvoltarea acestui serviciu nu se va opri aici - raedarafat-1526308557.jpg

Articole recomandate

Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a afirmat, ieri, cu prilejul împlinirii a zece ani de SMURD la București, că dezvoltarea acestui serviciu nu se va opri, urmând să crească în cursul acestui an și al anului viitor numărul echipajelor de prim ajutor și de terapie intensivă mobilă.

Arafat a afirmat că dispecerizarea pentru București și Ilfov va fi mutată în noul centru integrat de comandă, care este așteptată în cursul lunii iunie.

Potrivit secretarului de stat, cei zece ani SMURD la București au însemnat peste 550.000 intervenții efectuate în serviciul populației din București și Județul Ilfov.

"În 15 Mai 2015 s-a înființat SMURD București în cadrul ISU București și în colaborare cu UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgență Floreasca. Dăruirea celor care au participat la înființarea SMURD București, devenind ulterior SMURD București-Ilfov, a făcut posibilă evoluția remarcabilă și câștigarea încrederii populației în acest serviciu și în cei care îl deservesc. Totuși, 10 ani de evoluție este puțin când vorbim despre viața unei instituții. Putem spune că SMURD București este încă la începutul drumului și totuși acest serviciu, prin oamenii săi, a demonstrat de mai multe ori cât de importantă este activitatea pe care o desfășoară în folosul comunității. La mulți ani SMURD București și la mulți ani colegilor pompieri, medici, asistenți, piloți și voluntari care fac parte din marea familie SMURD!", a afirmat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4088 secunde