Raim, pus în libertate. Decizia este definitivă

454
1
Raim, pus în libertate.  Decizia este definitivă - raimpusinlibertate-1396448664.jpg

Articole de la același autor

Magistrații Curții de Apel Constanța au acceptat, ieri, contes-tația depusă de Iuzeir Raim privind arestul preventiv. Decizia judecătorilor este definitivă. 
Reamintim că Iuzeir Raim și Iusein Sinan au fost săltați pe 20 februarie, în urma unor percheziții domiciliare, fiind acuzați de șantaj. Anchetatorii spun că, în luna martie a anului 2012, în urma vânzării unui imobil situat în Portul Turistic Mangalia, Raim a promis că va achita unei persoane vătămate 33.000 euro, reprezentând contravaloarea unui autoturism marca Mercedes. Această sumă de bani reprezenta o parte a prestației promise de inculpat în schimbul imobilului dobândit de la partea vătămată. Raim nu i-a achitat însă decât 13.000 euro, iar ulterior, la începutul lunii noiembrie 2013, ajutat de Iusein Sinan și de o altă persoană, a amenințat-o pe persoana vătămată pentru a o determina să renunțe la recuperarea restanței de 20.000 euro. 


Comentează știrea

pt ce l au mai arestat daca tot l a pus in libertate?
3 aprilie 2014
asa de fatada

rusine d lor judecatori! va tataie fundul cand este arestat vreun interlop si repede il puneti in libertate! sunteti clar influnentati!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1495 secunde