Rămâne condamnat la trei ani și jumătate de închisoare, pentru viol

1267
Un tânăr de 31 de ani rămâne condamnat la pedeapsa de trei ani și jumătate de închisoare pentru comiterea infracțiunii de viol, după ce magistrații de la Tribunalul Constanța au decis, săptămâna trecută, să îi modifice sentința primită de la Judecătorie doar cu privire la ispășirea unei pedepse complementare, respectiv interzicerea unor drepturi. Hotărârea nu este nici de această dată definitivă, ea putând fi atacată cu recurs, la Curtea de Apel Constanța.
Potrivit anchetatorilor, la data de 15 iulie 2008, Adrian Ionescu a acostat-o pe o stradă din Techirghiol pe Iuliana Crina V., căreia i-a propus să o conducă acasă, cu motocicleta.
Fata îl cunoștea pe tânăr din vedere, așa că a acceptat fără să se gândească vreo clipă că el ar fi avut, de fapt, alte intenții. Ea le-a declarat anchetatorilor că, la un moment dat, motociclistul a schimbat direcția de mers și a dus-o pe un teren viran, situat între Techirghiol și Eforie Nord, unde a forțat-o să întrețină cu el raporturi sexuale, de două ori.
După ce și-a bătut joc de ea, violatorul a plecat, abandonând-o pe tânără pe câmp, în plină noapte. A doua zi, ea a depus plângere la Poliția din Techirghiol.
După descrierea oferită de fată, oamenii legii au reușit să-l identifice pe suspect în persoana lui Adrian Ionescu, zis "Mustățea", de 31 de ani, din Năvodari. Polițiștii mai spun că bărbatul a avut condamnări anterioare, ultima dată fiind închis pentru furt.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2521 secunde