RĂMĂȘIȚE UMANE, DESCOPERITE PE DRUM

520
RĂMĂȘIȚE UMANE, DESCOPERITE PE DRUM - criminalisti-1527595614.jpg

Articole recomandate

Polițiștii și procurorii din județul Cluj au demarat o anchetă după ce pe un drum comunal din localitatea Jucu de Mijloc au fost descoperite mai multe rămășițe umane, în stare avansată de putrefacție. Deocamdată, victima nu a fost identificată și se fac verificări pentru stabilirea condițiilor în care a survenit deccesul.



Potrivit unui comuniat de presă transmis, marți, de către Poliția Județeană Cluj, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că au fost găsite rămășițe umane pe un drum comunal din localitatea Jucu de Mijloc.

"La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției rurale, însoțiți de specialiști criminaliști, pentru a verifica cele sesizate și a efectua investigații. Astfel, au fost descoperite fragmente umane, în stare avansată de putrefacție, pe drumul comunal, în dreptul unui teren arabil, la o distanță de circa 200 de metri față de DN1C și trecerea la nivel cu cale ferată. Au fost efectuate activități de căutare pe o raza de 500 mp, context în care la o distanță de aproximativ 20 m de locul unde au fost găsite rămășițele, au fost descoperite alte fragmente osoase", anunță polițiștii, citați de news.ro.

Aceștia anunță că, în urma primelor investigații, nu s-a reușit identificarea cadavrului, nefiind găsite acte de identitate sau alte documente care să ducă la stabilirea identității.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj, pentru efectuarea necropsiei.

Polițiștii desfășoară investigații pentru stabilirea stabilirea identității victimei și a circumstanțelor exacte în care a survenit decesul. La fața locului au fost descoperite mai multe articole de îmbrăcăminte, printre care pantofi negri cu șiret, tip gheată, șosete albe, pantaloni de culoare maro, tip salopetă, cu șnur la brâu și buzunare laterale, bluză de corp de culoare mov, cămașă albă cu dungi albastre, pulover din material textil de culoare albă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0651 secunde