Rămăşiţele umane găsite sunt ale unui bucureştean cu antecedente penale

381
Rămăşiţele umane găsite sunt ale unui bucureştean cu antecedente penale - img-1-1702135161.jpg

Articole de la același autor

Rămăşiţele umane găsite la Dragoslavele sunt ale unui bucureştean cu antecedente penale, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.


"În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept (...) şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale", se arată într-un comunicat al IPJ Argeş.


Conform aceleiaşi surse, sunt continuate cercetările pentru găsirea restului cadavrului, fiind extinse verificările şi în localităţile în care persoana a avut anterior domiciliul.


Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă după ce în zona localităţii Dragoslavele, lângă râul Dâmboviţa, au fost descoperite rămăşiţe umane.


"La data de 08.12.2023, în jurul orei 23,50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale", se preciza într-un comunicat transmis anterior de IPJ Argeş. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.498 secunde