Răniții din Colectiv mor unul câte unul / Bilanțul este tragic!

358
2
Răniții din Colectiv mor unul câte unul / Bilanțul este tragic! - tragediadelacolectivexplicatiile-1447312042.jpg

Articole recomandate



UPDATE ORA 17.33 Un rănit în clubul Colectiv a murit la Spitalul "Bagdasar-Arseni"; bilanțul victimelor ajunge la 54 


Doi răniți în incendiul din clubul Colectiv, internați la Spitalul de Urgență Floreasca, au murit în cursul nopții, a confirmat, în această dimineața, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituției medicale, Bogdan Oprița. Bilanțul celor decedați în tragedie urcă astfel la 53.


Printre cei doi pacienți de la Floreasca decedați în cursul nopții este și Mădălina Strugaru, prietena solistului Goodbye to Gravity, Andrei Găluț.


În cursul zilei de ieri au murit doi răniți ce fuseseră transportați în străinătate: Alexandru Pascu, care a fost transportat cu o aeronavă a Ministerului Afacerilor Interne pentru a fi transferat într-un spital din Franța, dar care a murit pe aeroportul din Paris, și Vlăduț Roberto Andy, care era internat din noaptea de duminică spre luni într-un spital din Chelmsford, Marea Britanie.


În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 26 de persoane, numărul victimelor ajungând, azi, la 53. Printre victimele care au pierdut lupta pentru viață în ultimele zile se numără artiști, jurnaliști și studenți străini.






Comentează știrea

adevar
13 noiembrie 2015
adevar

Medicina romana e de calitate ca au pierit toti

anonim
2 decembrie 2015
din pacate in romania nu se poate face nimic

din pacate in romania nu pot fi ajutati cei arsi pe o suprafata extrem de mare si nu erau din pacate pregatiti pentru ei adica cei arsi erau pentru altele dar pentru arsi nu prea erau pregatiti de asta e bine sa se ocupe cei din franta marea britanie germania italia spania olanda etc ca aia au aparaturi speciale sa ii ajute pe cei arsi mai mult ranitii poate mai putin

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6041 secunde