Răsfăț la restaurantul Estival, din Mamaia

429

Articole de la același autor

Pentru a rămâne cu o amintire frumoasă despre sejurul petrecut la malul mării, trebuie și ca așteptările culinare ale turiștilor să fie satisfăcute! Iar restaurantul Estival, aflat în stațiunea Mamaia, în zona Butoaie, a găsit rețeta pentru a-și mulțumi clienții: profesionalism și produse de calitate, ce îi vor determina chiar și pe cei mai neîncrezători dintre clienți, pe cei mai pretențioși, să treacă din nou pragul unității. 

Oferta de produse culinare este diversă, incluzând și preparate pentru cei care preferă mâncărurile fine sau pizza sau pentru cei care îndrăgesc dulciurile. În timpul verii, autoservirea este, până la urmă, cel mai practic mod în care turiștii pot să aleagă din produsele oferite. În autoservirea Estival, pe o linie de zece metri, sunt prezentate multiple feluri de mâncare, proaspăt preparate. În acest mod, turiștii știu exact ceea ce primesc - preparate din porc, pui, vită, pește, preparate extravagante sau vegetariene. Aici sunt satisfăcute toate poftele! Și, să nu uităm: pizza este pregătită pe vatră, în funcție de preferințele clienților.

Complexul Estival, din care fac parte restaurantul, autoservirea și beach barul aflat în imediata apropiere, se adresează clienților din toate categoriile sociale și, cel mai important, au prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Iar dacă nu v-am convins, trebuie să știți și că dacă vă relaxați pe plajă, pe șezlongurile din apropierea beach barului Estival, nici nu trebuie să vă deplasați până în restaurant, puteți să comandați tot ce doriți direct de pe șezlong. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7533 secunde