Răsturnare de situație! Adolescenta premiantă, dispărut de acasă, a fost găsită în compania unui bărbat misterios

724
Răsturnare de situație! Adolescenta premiantă, dispărut de acasă, a fost găsită în compania unui bărbat misterios - fuga-1574531635.jpg

Articole recomandate

Adolescenta premiantă din Olt, care a dispărut de acasă în urmă cu mai bine de un an, a fost găsită. Cea care a văzut-o pe Giorgiana Dinu este o colegă care a dat alarma.


Cazul este complicat pentru că lângă fată este un bărbat misterios. Nimeni nu știe cine este, iar familia se gândește la ce e mai rău. 


Bunica a văzut-o ultima oară pe Giorgiana Marin bătută și foarte speriată. Fata i-a spus că a fost amenințată cu cuțitul de către patru bărbați. Există indicii că a ajuns pe mâna proxeneților, cu atât mai mult cu cât pe numele ei există o amendă cum că ar fi fost depistată pe centura Craiovei practicând prostituția.


Când bătrâna a mers să plătească impozitul pe casă a aflat că mai are ceva de plătit: o amendă pentru prostituție pe numele Giorgianei.


Fata nu a fost dusă însă și la poliție, având în vedere că numele ei era implicat într-un dosar de dispariție, spune bunica.


Bărbatul a povestit, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că a mers cu fotografia la Poliția din Craiova, iar acolo a fost supus unor proceduri pe care nu le-a înțeles. "Se purtau ciudat cu mine, m-au dus să îmi ia probe de salivă. (...) Pentru poza asta am dat explicații vreo trei ore", a povestit bărbatul.


Tatăl Giorgianei susține că fiica lui nu obișnuia să se îmbrace în felul acesta, atunci când ieșea în oraș. "E fără voia ei, nu se leagă lucrurile", spune, disperat, tatăl copilei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9472 secunde