Răsturnare de situație! Tânăra care susține că a fost violată de șapte bărbați nu prezintă semne de violență

805
1
Răsturnare de situație! Tânăra care susține că a fost violată de șapte bărbați nu prezintă semne de violență - viol22853400-1357732162.jpg

Articole recomandate

Răsturnare de situație în cazul fetei care a declarat că a fost violată de șapte bărbați. Parchetul Giurgiu a anunțat că, potrivit raportului de expertiză medico-legală, minora nu prezenta urme de violență pe corp și nici semne că ar fi fost violată. Șapte tineri sunt cercetați în libertate în acest caz.

Avocatul celor acuzați susține că fata a întreținut relații sexuale de bună voie, transmite realitatea.net.

"Nu a fost viol, a fost cel mult act sexual cu un minor. Nu există urme de violență specifice infracțiunii de viol și nu există urme de violență specifice violenței fizice. Ea a fost de acord să întrețină relații sexuale", spune avocatul inculpaților, Dan Negoiță.

Avocatul spune că unul dintre tinerii acuzați era chiar iubitul acesteia: "Unul dintre tineri era iubitul fetei de mai mult timp, chiar dacă familia a negat că ar fi știut că avea un prieten."

Mătușa victimei declara, vineri, că nepoata ei a fost luată cu forța de pe stradă.

Potivit anchetatorilor, victima și-a schimbat de mai multe ori declarația și nu a putut să dovedească că a fost legată de mâini și de picioare.
Cercetările vor continua în acest caz. Persoanele acuzate de viol au între 14 și 17 ani, completează sursa citată.


Comentează știrea

ssd
9 ianuarie 2013
bani

Cred ca nu i-au mai dat cati bani a cerut ... :)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3277 secunde