Răzbunare în stil mafiot

546
Răzbunare în stil mafiot - a7c952f2412e9db067cf9b23c8eebea0.jpg

Articole de la același autor

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" au fost sesizați, ieri dimineață, în jurul orei 4,00, că un autoturism Porsche Cayenne parcat pe strada Unirii din Constanța, a fost cuprins de flăcări. Ei s-au deplasat la fața locului însă nu a mai fost nevoie de intervenția lor deoarece focul fusese stins.
La fața locului s-au deplasat și polițiștii, care au început o anchetă.
Din primele indicii se pare că ar fi vorba despre o răzbunare deoarece mașina aparținea lui Stila Sarafu, implicat în mai multe scandaluri dintre clanurile interlope din Constanța.
De altfel, conform unor surse din Poliție, chiar el ar fi declarat oamenilor legii că cel mai probabil un rival i-a dat foc la mașină.
Stila Sarafu a spus anchetatorilor că nu se luminase de ziuă când a auzit alarma mașinii parcate în fața blocului din Faleză Nord, iar când a coborât, autoturismul ardea ca o torță. Vecinii l-au ajutat pe tânăr să stingă incendiul, iar intervenția pompierilor nu a mai fost necesară. Stila Sarafu a făcut o plângere la Poliție și
le-a spus oamenilor legii că o persoană necunoscută a spart geamul din față al mașinii cu un ciocan. Ulterior, a aruncat în interior o sticlă cu benzină, apoi a dat foc.
Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care mașina a fost incendiată și pentru prinderea celui vinovat, care va trebui să plătească paguba.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9233 secunde