Razie a polițiștilor rutieri, pentru depistarea șoferilor indisciplinați

188
1
Week-end-ul trecut i-a prins pe șoferii constănțeni în ofsaid. Polițiștii rutieri au organizat, pe parcursul a 24 de ore, mai multe acțiuni pentru depistarea conducă-torilor auto care se urcă la volan cu diverse nereguli, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere grave. 

Astfel, la nivelul județului Constanța, oamenii legii au dat 356 de amenzi, în valoare de 93.110 de lei. 43 de șoferi au fost amendați pentru că au condus fără a avea centura de siguranță, iar 284 de conducători auto s-au trezit cu amenzi usturătoare pentru că au apăsat prea tare pe pedala de accelerație. De asemenea, oamenii legii au reținut opt permise de conducere, șase pentru șoferii care au condus cu peste 50 de kilometri pe oră față de limita legală admisă. În plus, polițiștii rutieri au depistat doi șoferi care au depășit neregulamentar. 

"Polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe conducătorii auto să respecte limitele de viteză, atât în localități, cât și în afara acestora, să folosească centura de siguranță, atunci când sunt în trafic atât conducătorii auto, cât și pasagerii acestora, să nu se angajeze în efectuarea depășirilor neregulamentare, să nu aibă în timpul mersului preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenția, adică să caute acte, să umble la casetofon, să vorbească la telefonul mobil", afirmă Cristina Vasile, purtătorul de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța.

Comentează știrea

/
22 aprilie 2013
...

pe cind si razii de inlaturare a carutelor din trafic ? asa vad ca sunteti tartori in amenzi care mai de care mai mirobolante .despre carutele si cersetorii din intersectii nu se fac actiuni, nu deranjeaza ! halal sa va fie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2182 secunde