Razie de amploare în Constanța

491
Razie de amploare  în Constanța - 13iunieraziesectia41339581913-1345824556.jpg
Orașul Constanța a fost, joi, împânzit de polițiști. Între intervalele orare 6,00 - 8,00 și 12,00 și 14,00, polițiștii de la Secția 4, cei de la Garda de Coastă și Rutieră, jandarmi, polițiști locali și agenți de pază din cadrul SC Rom-Național SRL s-au împărțit pe echipe și au verificat sute de mașini și au legitimat sute de persoane. Întreaga acțiune a fost coordo-nată de comisarul șef Emilian Pârvu, șeful Poliției municipiului Constanța.

Astfel, oamenii legii au oprit 215 mașini aflate în trafic, au legitimat 242 de persoane, dintre care 16 au fost conduse la sediul secției de poliție, iar 28 au primit avertismente. În urma acțiunii au fost constatate două infracțiuni și au fost soluționate zece dosare penale, dintre care cinci erau înregistrate cu autor necunoscut.

Unul dintre cei care s-a ales cu dosar penal, în urma acțiunii oamenilor legii, este un tânăr de 25 de ani din Constanța. Acesta a fost depistat la volanul unui Tico, în timp ce circula pe strada Interioară 1, iar la controlul mașinii au fost găsite un cuțit cu lama de 20 de centimetri, un spray iritant lacrimogen și un briceag cu lama de șapte centimetri. De asemenea, cu ocazia raziei a fost depistat un constănțean care se sustrăgea cercetărilor într-un dosar penal pentru amenințare.

Astfel de acțiuni vor fi organizate și pe viitor, au anunțat oamenii legii. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5196 secunde