RAZIE DE AMPLOARE în traficul din Constanța! Vizat: transportul de persoane și mărfuri!

954

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri constănțeni în colaborare cu inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) au organizat, marți, 3 noiembrie, începând cu ora 07.30, o acțiune care a avut ca scop verificarea legalității efectuării transportului de marfă și persoane.

Acțiunea a vizat, de asemenea, verificarea modului în care măsurile de protecție stabilite prin Legea nr. 55/2020 sunt respectate în timpul efectuării transportului de persoane, prin curse regulate/speciale.

Forțele de ordine au ieșit pe stradă și au oprit toate autovehiculele de transport persoane și marfă care au trecut pe Bulevardul I.C. Brătianu, spre ieșirea din municipiul Constanța spre Medgidia.

„Din această dimineață și până în luna decembrie, polițiștii rutieri și inspectori din cadrul ISCTR desfășoară o acțiune în județul Constanța. Această acțiune are ca scop verificarea legalității transportului public de persoane dar și transportului de marfă și, totodată, se au în vedere respectarea legalității și respectarea prevederilor legale în ceea ce privește purtarea măștii, stabilite prin Legea nr. 55/2020”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9438 secunde