Razie la Medgidia: 13 infracțiuni descoperite și marfă în valoare de 45.000 de lei confiscată

465

Articole recomandate

13 infracțiuni descoperite și marfă în valoare de 45.000 de lei ridicată în vederea confiscării, în urma unei acțiuni în municipiul Medgidia a ofițerilor de la investigarea fraudelor




La data de 15 iulie a.c., ofițerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comercializării de produse contrafăcute și a activităților comerciale ilicite pe raza municipiului Medgidia, potrivit Centrului de Informare și Relații Publice al Poliției Române.

În cadrul activităților desfășurate în cadrul unor galerii comerciale, polițiștii au verificat 14 agenți economici. Astfel, au depistat 13 infracțiuni la Legea nr 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice și au aplicat două sancțiuni contravenționale în valoare totală de 12.000 lei.

Polițiștii au ridicat în vederea confiscării bunuri în valoare de 45.000 lei, respectiv 300 de perechi încălțăminte și 200 de articole îmbrăcăminte ce purtau inscripții ale unor mărci înregistrate. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6164 secunde