Razie pe şoselele din Constanţa. Recomandări pentru pietoni

133
Razie pe şoselele din Constanţa. Recomandări pentru pietoni - xraziepesosele-1645200304.jpg
Polițiști ai Biroului Drumuri Naţionale şi Europene din cadrul Serviciului Rutier și cei ai Biroului Rutier Constanța au desfăşurat, joi, 17 februarie, acțiuni în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat, precum DN 3, dar şi în municipiul Constanța, pentru prevenirea și combaterea încălcării normelor rutiere privind indisciplina pietonilor, neacordare prioritate pietoni și alte abateri la regimul rutier.

În urma activităților, au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 29.000 de lei, dintre care 28 pentru nerespectarea regimului legal de către pietoni. Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 6 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

„Le recomandăm pietonilor să se asigure temeinic înainte de a traversa strada, să se angajeze în traversarea străzii doar atunci când șoferii au oprit pentru a le acorda prioritate şi să nu se angajeze în traversări riscante”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3276 secunde