Razii în cartierul Coiciu și în parcurile din municipiul Constanța!

593
Razii în cartierul Coiciu și în parcurile din municipiul Constanța! - 51441794255522802117304970511262-1549265524.jpg

Articole recomandate

Polițiștii locali din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au acționat săptămâna trecută în cartierul Coiciu, în zona străzilor Intrarea Semănătorului și Intrarea Câmpului, pentru a identifica persoanele care locuiesc fără forme legale și pentru a igieniza perimetrul.


În acest sens, au fost aplicate 34 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.200 lei, care au vizat nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români, neîntreținerea curățeniei în interiorul și exteriorul imobilelor și deținerea unui câine nevaccinat care face parte dintr-o rasă periculoasă.
Totodată, au fost emise 5 note de constatare în vederea încheierii proceselor verbale de constatare și sancționare pentru executarea de construcții fără autorizație.


În urma verificărilor, a fost sesizată Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța ( RAEDPP) pentru luarea măsurilor care se impun în cazul persoanelor care locuiesc în zonă fără forme legale.


"De asemenea, agenții noștri au organizat și desfășurat o acțiune de prevenire și combatere a fenomenelor antisociale, în care 14 polițiști locali organizați pe echipe au monitorizat parcurile Tăbăcărie, Tomis 2, Oleg Danovski, Arheologic, Viitorului, Poarta 6 și zonele de interes adiacente acestora. În cadrul acestei acțiuni au fost legitimate 35 de persoane și s-au aplicat amenzi contravenționale pentru încălcarea ordinii, siguranței și liniștii publice, pentru nerespectarea normelor de curățenie în orașul Constanța, pentru nerespectarea normelor legale privind evidența, domiciliul, reședința și actele de identitate ale cetățenilor români și pentru nerespectarea prevederilor legale privind fumatul într-un spațiu public în care acest lucru este interzis. Acțiuni similare se vor derula în mod constant, în scopul prevenirii și combaterii fenomenelor antisociale stradale. Reamintim că cetățenii pot apela Direcția Generală Poliția Locală Constanța la numerele de 0241484205-Dispecerat sau 0799/606142- WhatsApp.", anunță Primăria Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3015 secunde