Razii în piețele din Constanța

137
Razii în piețele din Constanța - razie1334128675-1364728706.jpg

Polițiștii și jandarmii au descins, în sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, în piețele din municipiul Constanța. Motivul? Vor să descurajeze, prin acțiunile pe care le organizează, comerțul ilicit, bișnița de țigări, dar și să combată parazitismul social.
Astfel, sâmbătă dimineață, între orele 10,00 și 12,00, oamenii legii de la Secția 3 și militarii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi au verificat piața Balada, piața Griviței, dar și zona din preajma stațiilor de staționare a mijloacelor de transport în comun de lângă Gara Constanța. I-au legitimat pe cei considerați suspecți, le-au confiscat țigările bișnițarilor găsiți și au aplicat amenzi de 5.000 de lei.


În același timp, colegii de la Secția 2 descindeau în piețele din zonele Brotăcei, Tic - Tac, Cireșica și Tomis III, tot în căutarea celor care încalcă legea. Cu această ocazie, au fost legitimate 20 de persoane și aplicate amenzi de peste 8.500 de lei.
Razii similare au fost organizate și în mediul rural, de către polițiștii Secției 1 Rurală Constanța. Astfel, aceștia au verificat barurile, discotecile, dar și autovehiculele din Valu lui Traian, Agigea și Cumpăna.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 29 Noiembrie 2011
Stire din Eveniment : Razii la interlopi
Pagina a fost generata in 0.6177 secunde