Razii în piețele din Constanța

239
2
Polițiștii și jandarmii au descins, în sfârșitul săptămânii trecute, în piețele din municipiul Constanța. Motivul? Vor să descurajeze, prin acțiunile pe care le organizează, comerțul ilicit, bișnița de țigări, dar și să combată parazitismul social. 

Astfel, sâmbătă dimineață, între orele 10,00 și 12,00, oamenii legii de la Secția 3 și militarii de la Inspectoratul Județean de Jandarmi au verificat piața Balada, piața Griviței, dar și zona din preajma stațiilor de staționare a mijloacelor de transport în comun de lângă Gara Constanța. I-au legitimat pe cei considerați suspecți, le-au confiscat țigările bișnițarilor găsiți și au aplicat amenzi de 5.000 de lei. 

În același timp, colegii de la Secția 2 descindeau în piețele din zonele Brotăcei, Tic - Tac, Cireșica și Tomis III, tot în căutarea celor care încalcă legea. Cu această ocazie, au fost legitimate 20 de persoane și aplicate amenzi de peste 8.500 de lei. 

Razii similare au fost organizate și în mediul rural, de către polițiștii Secției 1 Rurală Constanța. Astfel, aceștia au verificat barurile, discotecile, dar și autovehiculele din Valu lui Traian, Agigea și Cumpăna. 

"Aceste acțiuni au un caracter proactiv și sunt organizate zilnic, având drept scop prevenirea faptelor antisociale și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică", ne-a declarat Bogdan Păduraru, purtător de cuvânt al Poliției Constanța. 

Comentează știrea

locuitor scarbit de constanta
1 aprilie 2013
Locuitori scarbiti de aceste zone ale constantei=infectie

Nu ar fi mai usor cu camere video in zona garii, in pietele din Constanta unde ne e frica sa mai mergem sa facem cumparaturi. Imaginile sunt probe la tribunal, doar se duc si-i ridica.

sanda
1 aprilie 2013
civica

ce se petrece pe b-dul 1 mai bl h 10 sc b ap 44 /

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : Băuți, dar la volan
Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : A intrat cu mașina în pom
Luni, 01 Aprilie 2013
Stire din Eveniment : S-a răsturnat cu mopedul
Pagina a fost generata in 1.3199 secunde