Razii pe șoselele din Constanța. 600 de șoferi, trași pe dreapta

542
1
Razii pe șoselele din Constanța.  600 de șoferi, trași pe dreapta - raziipesoseleledincta-1395586425.jpg

Articole de la același autor

Sute de șoferi controlați, zeci de permise reținute și dosare penale pe bandă rulantă - cu asta s-au confruntat polițiștii rutieri constănțeni, care au organizat razii, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe principalele artere din județul Constanța. 
Acțiunea s-a axat pe depistarea șoferilor care pleacă din cluburile constănțene la volan, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. 
"Acțiunea a avut ca obiectiv identificarea persoanelor care conduc autovehicule sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante", au precizat reprezentanții Serviciului Rutier Constanța. 
Polițiștii rutieri au tras pe dreapta toate mașinile de pe artele principale. Peste 600 de constănțeni au fost opriți și testați cu aparatul Drager. 33 de șoferi au rămas fără permisul de conducere, în noaptea acțiunii. Rutieriștii constănțeni au constatat trei infracțiuni, dintre care două pentru alcool și unul pentru un șofer  care a refuzat a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În plus, oamenii legii au dat și 41 de amenzi. 


Comentează știrea

si dna ul cand face un flagrant?
25 martie 2014
cand face dna ul razie?

sa prinda domnii politisti care iau si pretind mita? asa ceva cand vom vedea? sa se urce tot asa din club cativa procurori dna si sa le intinda o cursa asa zisilor isteti si corecti domni politai! de unde au ei maisini de lux ?sunt doar bugetari si eu sunt sunt si sotia si abia avem un logan ei de unde isi permit passat audi bmw etc? din spaga fireste!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5546 secunde