Recompense pentru șoferii cuminți: puncte bonus

661
1
Șoferii disciplinați, care nu încalcă prevederile Codului Rutier, ar putea fi recompensați. Un proiect legislativ aprobat, zilele trecute, de Senat prevede modificarea legislației rutiere prin instituirea unui sistem de recompensare a șoferilor auto care în decursul unui an calendaristic nu au primit sancțiuni în trafic. Astfel, potrivit propunerii legislative, acești participanți la trafic ar urma să primească, anual, un bonus de două puncte; ceea ce înseamnă că după un an fără abateri, pragul la care se suspendă exercitarea dreptului de a conduce va crește de la 15 la 17 puncte, apoi, dacă și în al doilea an nu vor fi înregis-trate abateri, va crește cu încă două puncte.
Deși propunerea a fost respinsă de comisiile de specialitate ale Senatului, ea a trecut tacit; propunerea va fi transmisă, mai departe, către Camera Deputaților, care este forul decizional.

Comentează știrea

a
7 aprilie 2012
a

daca ar da bani celor care sunt "cuminti" in trafic (desi ar fi o tampenie sa primesti bani ca te comporti asa cum trebuie) ar avea un oarecare succes. asa o sa ii incurajeze pe aia care au fost cuminti un an sa incalce legea porma ca siasa au puncten plus

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Eveniment : A vandalizat catedrala cu o rangă
Pagina a fost generata in 1.5335 secunde