Record absolut în Dobrogea! Centrul Comercial VIVO!, vizitat de 40 de milioane de persoane

349
Record absolut în Dobrogea! Centrul Comercial VIVO!, vizitat de 40 de milioane  de persoane - vivomaritimo37-1512582948.jpg

Articole de la același autor

Din 2011, când a avut loc deschiderea oficială, Centrul Comercial VIVO! a devenit un reper al experienței de shopping și distracție, fiind o atracție atât pentru constănțeni, cât și pentru turiști. În plus, în fiecare an, centrul s-a dezvoltat în cel mai bun produs de retail de pe piața dobrogeană, atât ca număr de magazine și servicii oferite, cât și ca evenimente găzduite, fiind vizitat în toată această perioadă de peste 40 de milioane de oameni, record absolut în Dobrogea.

Inovator prin evenimentele pe care le găzduiește, VIVO! oferă clienților săi multiple posibilități de relaxare și petrecere a timpului liber: cinematograf, sală de fitness, restaurante, cafenele, bistrouri, dar și spații de joacă special create și amenajate pentru copii.

În plus, week-end-urile aduc cele mai interesante ateliere de life-style pentru doamne sau de creație pentru cei mici, caravane, târguri tematice, evenimente exclusive cu implicare socială în comunitatea orașului, dar și super-concerte cu vedete îndrăgite de constănțeni.

Mai mult decât atât, VIVO! se adresează unui public cu un stil de viață modern și pentru aceasta oferă cele mai practice avantaje pentru clienți prin cea mai mare parcare a unui centru comercial din Constanța (2.400 de locuri), prezența în interiorul centrului a celui mai mare hypermarket din Constanța, Auchan, și accesul facil din orice punct al orașului (cinci linii de autobuz, trei de microbuz și încă două linii de microbuz gratuite). De asemenea, pe timpul verii, VIVO! pune gratuit la dispoziția turiștilor o linie de microbuz care face legătura între stațiunea Mamaia și centrul comercial.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Decembrie 2017
Stire din Social : Centrul Comercial VIVO, la ceas aniversar!
Sâmbătă, 04 Noiembrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Surprize pentru copii la VIVO!
Pagina a fost generata in 0.3334 secunde