Concurs Recrutare de candidați la Poliția de Frontieră

919

Articole de la același autor

Ministerul Internelor și Reformei Administrative, prin Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Constanța, efectuează și în anul 2008 recrutări și selecționări de candidați pentru admiterea în instituțiile de învățământ proprii.
Astfel, la Academia de Poliție Alexandru Ioan Cuza - Facultatea de Poliție, dome-niul pentru studii universitare cu licență Drept, specializarea Ordine și Siguranță Publică, specialitatea poliție de frontieră, învățământ de zi cu durata de trei ani, sunt scoase la concurs 60 de locuri pentru băieți și fete, din care două pentru romi, iar la Școala de Agenți de Poliție de Frontieră Avram Iancu din Oradea, învățământ postliceal cu durata de doi ani (la zi) există 100 locuri pentru băieți și fete, din care două pentru romi.
Informații privind criteriile, condițiile de recrutare, documentele necesare pentru întocmirea dosarelor, etapele și probele de selecție/concurs, data până la care se efectuează recrutarea, precum și alte detalii se pot obține la Biroul Management Resurse Umane al IJPF Constanța, situat în strada Zmeurei, nr. 21, Constanța, telefon 0241/641038, int. 26080, 26079 sau 26078.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8755 secunde