Restricții de week-end pe Autostrada Soarelui. Atenție cum circulați!

363
Restricții  de week-end pe Autostrada Soarelui. Atenție cum circulați! - restriuctii-1563539741.jpg

Articole de la același autor

Cei care tranzitează litoralul românesc în această vară trebuie să țină cont de restricțiile de circulație impuse pe unele sectoare de autostrăzi și de drumuri naționale pentru vehiculele rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricțiile sunt valabile până pe 31 august 2019, în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, și vizează alte autovehicule decât cele destinate exclusiv transportului de persoane.

Astfel, circulația mașinilor mari este restricționată pe A2, pe traseul București - de la intersecția A2 cu DNCB, Fundulea, Lehliu, Fetești, Cernavodă, Constanța - până la intersecția A2 cu A4, pe sensul de mers București - Constanța, vineri și sâmbătă, între orele 6 și 22. Pe sensul de mers Constanța - București, restricțiile se aplică duminica, între orele 6 și 22.

De asemenea, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat și restricții pe DN 39, de la Agigea - intersecția DN39 cu DN 39A, până la Mangalia, pe ambele sensuri, de vineri până duminică, între orele 6 și 22, și pe DN 22C, de la Murfatlar - la intersecția DN22C cu DN3, până la Cernavodă, la intersecția DN22C cu autostrada A2, pe sensul de mers Murfatlar - Cernavodă, duminica, între orele 6 și 22. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4506 secunde