Rețea de prostituate românce, anihilată în Franța

530
Rețea de prostituate românce, anihilată în Franța - prostitutiefranta13716900-1355210006.jpg

O rețea de presupuși proxeneți, care constrângea tinere românce să se prostitueze pe un drum din centrul Franței, a fost destructurată cu arestări în Franța și România, a anunțat luni o sursă din cadrul poliției.


Peste 80 la sută dintre cele 18.000-20.000 de prostituate din Franța sunt de origine străină, față de 20 la sută în anii '90, potrivit unui raport parlamentar, citat de realitatea.net.

 

Simultan au avut loc arestări în România în prezența anchetatorilor francezi, alți patru presupuși proxeneți fiind închiși în așteptarea transferului lor în Franța, în virtutea unui mandat de arestare european. Printre aceștia figurează o femeie care apare ca fiind șefa organizației, pe care o conducea împreună cu membrii familiei.


Poliția din Nisa (sud-est) a anihilat deja de săptămâna trecută o rețea condusă din România. O alta a fost anihilată la sfârșitul lui noiembrie în nord.


De mai mulți ani, zeci de tinere - dintre care numeroase străine, în special bulgare și românce, victime ale rețelelor - se prostituează în zonele rurale de-a lungul drumului național 7, care leagă Parisul de sud-estul Franței, completează sursa citată.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2871 secunde