Rețea de traficanți de carne vie, în plasa polițiștilor

89
Rețea de traficanți de carne vie, în plasa polițiștilor - perchezitii1380184672-1398870815.jpg

Articole de la același autor

În urma a cinci percheziții efectuate în București, au fost reținute patru persoane, bănuite că au exploatat sexual mai multe tinere pe care le obligau să practice prostituția. 


Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane și procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial București au efectuat cinci percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Teleorman, și au pus în aplicare patru mandate de aducere. 


În urma investigațiilor a rezultat că faptul că, în cursul anilor 2013-2014, 13 persoane, dintre care nouă au fost arestate în luna februarie în urma unei alte acțiuni, au desfășurat activități de recrutare, transport, lipsire de libertate, cazare și găzduire a mai multor victime în scopul exploatării sexuale prin obligarea la practicarea prostituției, în București.


Cei în cauză ar fi obligat, prin violență, mai multe victime, minore și majore, să practice prostituția, unele dintre acestea fiind ulterior plasate altor traficanți care, la rândul lor, prin amenințări și violențe, le-ar fi obligat să practice prostituția.
În urma perchezițiilor a fost depistată o victimă a traficului de minori, în vârstă de 17 ani, cazată la o adresă a suspecților și obligată să practice prostituția.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5532 secunde